• ShopHeader

Как да поръчам

Изберете артикул, който желаете да закупите. Запишете неговия номер (Пример LM0002) в указаното поле за поръчка.
Напишете текста, който желаете да бъде гравиран върху артикула. Много важно е текста да бъде правилен и проверен от Вас! Добавете номера на шрифта, който сте харесали.

Пример: "Желая върху химикала да пише А. Петров с шрифт номер 3"

Поръчката се прави единствено по електронен път на нашият e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (прикачете, ако желаете към текста да има изображения, лога или други.).


При изпращане на ваши изображения, нашите дизайнери ще потвърдят, че то е подходящо за гравиране или ще ви върнат указания с възможните опции за ползването му. Стандартно се работи с изображения в следните векторни формати (eps, ai, cdr). Ако вашето е в друг формат не се притеснявайте ние можем да го векторизираме за вас.

Правим дизайн на визията на гравюрата на част от артикулите. Ако желаете нещо специфично, можете да го опишете в заявката. Ние ще ви го изпратим по e-mail за одобрение преди същинското гравиране.

Върху всеки един от продуктите гравираме директно, с избраните от вас текст, шрифт и/или изображение. Може да добавите подаръчна опаковка към вашата заявка.

Пример: "LM0002+OP0006"

Винаги оставаме на разположение за въпроси и съвети относно предлаганите услуги. На нашите телефони: 02/9634671 (в рамките на работното време) или на нашият e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

e-max.it: your social media marketing partner