Кои сме ние

Студиото за лазерно гравиране работи от 2008 година. За всички тези години ние сме изградили добрите практики и персоналното отношение към всяко изделие и всеки наш клиент. Екипът ни е съставен от лазерни инженер физици, графични и  бранд дизайнери с дългогодишен опит. При нас ще получите персоналното отношение и консултация, които търсите.

 

Технология

Лазерното гравиране широко се прилага в изобразяването на фирмено лого върху промоционални подаръци и сувенири. Лазерът се използва за директно надписване на различни детайли като: химикалки, ключодържатели, визитници, копчета, инструменти, машинни елементи и др.   

 

Лазерни апарати

Използваните лазери са последно поколение маркиращи системи. Притежават супер прецизно работно петно, даващо достатъчна плътност на лазерното лъчение, за да бъде прилаган директно и върху най "лъскавите" метални покрития. 

Студио “Лазермарк” разполага с последно поколение “файбър пъмпед” твърдотелни  и CO2 сканиращи лазерни системи, доставени от Лайтсистемс ЕООД.

 

Добри познания

Екипа на Лазермарк въвежда за първи път в България цветно лазерно гравиране, като метода е директен и без химии! Освен познатите черно и бяло гравиране, вече е възможно гравиране със син, зелен, жълт и червен нюанс върху неръждаеми и хромирани стомани. Метода е приложим благодарение на новата ни модерна лазерна система и добрите ни познания във физичните процесите.

  

e-max.it: your social media marketing partner